+31(0)6 0617435499 +31(0)6 15619909 sporthalonderdemast@gmail.com
Selecteer een pagina

Diensten

Diensten

Sportieve successen en feestelijke momenten:

Sportcafé de Cup is de ideale locatie voor sportverenigingen die na een intensieve wedstrijd willen ontspannen en successen willen vieren. Ons café biedt een ontspannen sfeer waar teams kunnen napraten en genieten van een welverdiende maaltijd en drankje.

Feesten en partijen:

Wil je een onvergetelijk feest organiseren? Sportcafé de Cup staat klaar om jouw feestelijke momenten te vieren. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, of andere speciale gelegenheden, ons café biedt de perfecte setting. Laat ons team van professionals je helpen bij het plannen en uitvoeren van een feest dat aan al je verwachtingen voldoet.

Evenementen:

Of je nu een bedrijfsevenement, seminar of conferentie organiseert, Sportcafé de Cup biedt de ruimte en faciliteiten om je evenement tot een succes te maken. Onze moderne voorzieningen, gecombineerd met een gastvrij team, zorgen ervoor dat jouw evenement soepel verloopt.

Ontdek de mogelijkheden van Sportcafé de Cup en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en je evenement te plannen.

Feesten vol passie, sport met allure

Bij de Cup ontmoet je plezier dat blijft duren